Kat’n’Bass

Den sjælfulde danske singer/songwriter Kat Herlo er indgået i ny konstellation med den klassiske kontrabassist Kristine Hanskov, og med udgangspunkt i deres markant forskellige musikalske baggrunde har de spundet et helt unikt, smukt og skævt univers omkring Kats fængende sange. Gennemgående fremelskes den simple melodi og de lyrisk spidsfindige tekster, der leger med store følelser såvel som med sarkasme og sort humor, så med pigernes exceptionelle kemi og intense sceniske nærvær kan du godt berede dig på både at få grædt og grinet, før koncerten er omme.

Kontakt Kat’n’Bass: duokatnbass@gmail.com 

13313586_10208205417385784_1961194374_o

Billede fra finalen i musikkonkurrencen Emergenza

I forbindelse med den danske finale i konkurrencen Emergenza udvidede Kat’n’Bass duetten med keyboard, violin og trommer. Band: Mette Tolling – violin. Ida Hjerresen Schuppli – keyboard. Sylvester Nørgaard Rossing Schuster – trommer.

Publikumsfoto Rust
– Christian Stage, sangskriver og forsanger i bandet Mansfield skriver:
“Kat’n’Bass leverer underholdende og gribende musik med deres singer-songwriter duo, hvor der lægges sjæl i vokalen, instrumenterne og det personlige udtryk. De to medlemmer, Kat Herlo (vokal og guitar) og Kristine Hanskov (bas) formår ved hjælp af enkle virkemidler at bevæge publikum og kommunikere deres stærke sange, så teksternes indhold står klart og harmonerer med det musikalske univers. Med karisma, humor og ærlighed har Kat’n’Bass fundet en rigtig god opskrift på, hvordan singer-songwritergenren kan gøres levende og være alt andet end kedelig. De to piger er sammen en prisværdig oplevelse på en scene.”

Kat’n’Band

Ved særlige lejligheder udvides gruppen til Kat’n’Band. Her spiller duetten med Sylvester Nørgaard Rossing Schuster på cajon og gulv tam. I den nye trio format har gruppen også udvidet repertoiret med flere kendte cover sange.

FullSizeRenderBillede af Kat’n’Bass m. band fra semifinalen i Emergenza 2016 i Pumpehuset, København. Fotograf: Marianne Mangaard.