Om Kristine Hanskov

IMG_3724 - Version 2

Fotograf: Marianne Mangaard

Kristine Hanskov (1987)

Kontrabassist Kristine Hanskov begyndte i 1992 til klaver hos Ester Lund Madsen og i Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums børnekor under ledelse af Magrethe Enevold. I 1994 begyndte hun på violin på Suzuki instituttet hos Tove Detreköy.

I 1997 begyndte Kristine at spille kontrabas hos 1. solobassist i Det Kongelige Kapel Mette Hanskov.

I 2014 tog Kristine Hanskov sin kandidateksamen fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Siden studietiden har Kristine Hanskov bl. a. spillet med Salzburger Solisten til ”Maj Fest” i Rellingen (Tyskland), spillet operette med operetteforeningen Polyhymnia på Hofteatret, lavet diverse fortællings koncerter og undervist i musik på et utal af forskellige måder og forskellige instrumenter (læs mere under pædagogik).

Kristine Hanskov optræder både som solist, kammermusiker, orkestermusiker og i både klassiske, folkemusikalske og rytmiske sammenhænge. Kristine er heller ikke bange for at fortælle historier eller synge, mens hun spiller.

Kristine Hanskov holder også motivations foredrag til studerende der omhandler det at kaste sig ud i arbejdslivet og forsøge at skabe den helt rigtige vej for sig selv samt foredrag om musik som en slags behandling.

cropped-KRU_9494-e1457461873967-2.jpg

Fotograf: Christian Thøgersen – Hår og makeup: Joe Korsbek

KH Regensen