Kristine Hanskov (1987)

cropped-KH-e1457436612278-2.jpgcropped-KRU_9416.jpgKH Regensen

Kontrabassist Kristine Hanskov begyndte i 1992 til klaver hos Ester Lund Madsen og i Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums børnekor under ledelse af Magrethe Enevold. I 1994 begyndte hun på violin på Suzuki instituttet hos Tove Detreköy.

I 1997 begyndte Kristine at spille kontrabas hos 1. solobassist i Det Kongelige Kapel Mette Hanskov.

I 2014 tog Kristine Hanskov sin kandidateksamen fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Siden studietiden har Kristine Hanskov bl. a. spillet med Salzburger Solisten til ”Maj Fest” i Rellingen (Tyskland), spillet operette med operetteforeningen Polyhymnia på Hofteatret, lavet diverse fortællings koncerter og undervist i musik på et utal af forskellige måder og forskellige instrumenter (læs mere under pædagogik).

Kristine Hanskov optræder både som solist, kammermusiker, orkestermusiker og i både klassiske, folkemusikalske og rytmiske sammenhænge. Kristine er heller ikke bange for at fortælle historier eller synge, mens hun spiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *