Kategoriarkiv: Uncategorized

Kristine Hanskov (1987)

cropped-KH-e1457436612278-2.jpgcropped-KRU_9416.jpgKH Regensen

Kontrabassist Kristine Hanskov begyndte i 1992 til klaver hos Ester Lund Madsen og i Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums børnekor under ledelse af Magrethe Enevold. I 1994 begyndte hun på violin på Suzuki instituttet hos Tove Detreköy.

I 1997 begyndte Kristine at spille kontrabas hos 1. solobassist i Det Kongelige Kapel Mette Hanskov.

I 2014 tog Kristine Hanskov sin kandidateksamen fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Siden studietiden har Kristine Hanskov bl. a. spillet med Salzburger Solisten til ”Maj Fest” i Rellingen (Tyskland), spillet operette med operetteforeningen Polyhymnia på Hofteatret, lavet diverse fortællings koncerter og undervist i musik på et utal af forskellige måder og forskellige instrumenter (læs mere under pædagogik).

Kristine Hanskov optræder både som solist, kammermusiker, orkestermusiker og i både klassiske, folkemusikalske og rytmiske sammenhænge. Kristine er heller ikke bange for at fortælle historier eller synge, mens hun spiller.

Velkommen til min hjemmeside. Her kan man læse om de forskellige ensembler, jeg spiller i, man kan følge med i min kalender og læse om de forskellige pædagogiske projekter, jeg har.

Skulle man være interesseret, kan alt bygges op, som man ønsker: børnekoncert, voksenkoncert, performance koncert med fortællinger, baggrundsmusik og underholdning til familiefest og meget andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Savner man en dygtig kok til arrangementet med underholdning – det være sig en familiefest, en konference, en reception eller firmafest, kan det også klares.

God fornøjelse med læsning.

Al henvendelse til: khanskovmail.com